CLUB ESPORTIU VINARÒS-FACSA Aigües de Vinaròs

 

MIGUEL ÁNGEL CARVAJAL CAMPIÓ D´EUROPA MÀSTER EN 10 KM MARXA

Del 18 al 20 de maig, s´ha celebrat a Alacant el Campionat D´Europa Màster en Ruta en el qual l´atleta Miguel Àngel Carvajal, representant a Espanya, ha  aconseguit l´or en la prova dels 10 km marxa en ruta a més de l´or per equips.

Amb aquest, ja són 3 els títols europeus acumulats, aquesta temporada a nivell individual, després dels 3km en pista coberta i els 5km en ruta aconseguits en Madrid, a més dels respectius ors per equips.

Miguel Àngel Carvajal, soci i membre de la junta del Club Esportiu Vinaròs, ha segut anomenat millor Atleta Veterà de la Comunitat Valenciana de la temporada 2016-2017.

 

XXX PUJADA AL DESSERT DE LES PALMES

Aquest cap de setmana el C.E.V.- Aigües de Vinaròs ha estat present en la 30na edició de la pujada al desert de les Palmes amb 11 atletes. Una cursa en nivell ascendent de principi a fí d’una distáncia d’uns 8000 metres. Fou una jornada molt possitiva per als atletes de fons del nostre club, aconseguint 4 podis en diferents categoria.
Edu Plá finalitzá 1er sènior.
Pau Forner fou 1er promesa.
J.Miguel Fabregat, 3r veterá C
I M.Jesus Bó, 1a veterana B

La resta d’atletes per ordre d’arrivada van ser: Vicent Beltrán, Paco Balastegui, Adrian Monfort, Ismael Carbó, Kaiko Beltrán, Pablo Ribera i Jose Domingo Forner.

 

Agraïments al nostre patrocinador FACSA Aigües de Vinaròs i les col·laboracions de Nova Nutrició, Sports Arin, ArtClínic i Clínica Monleón.