Millora de camins rurals de Canet lo Roig

0

Durant els últims dies s’estan duent a terme treballs de millora en diferents camins rurals del terme municipal de Canet lo Roig. L’actuació, va explicar l’alcaldessa, María Ángeles Pallarés, consisteix a “adequar els trams més deteriorats dels camins Regalls, Colada del Amerador, Montes, Cordel del Mas de Pasavant a Solà i Vereda dels Bandidos”.

L’import total de les obres ascendeix a 35.875,40 euros, “el 80% del pressupost s’ha finançat amb una subvenció de la Generalitat Valenciana i el 20% restant ha anat amb càrrec a les arques municipals”, va apuntar Pallarés.

L’alcaldessa va destacar que l’adequació dels vials “era una tasca necessària perquè, a més de millorar la circulació de vehicles agrícoles, en reparar els sots i els punts més crítics; els treballs també beneficiaran a les persones aficionades al senderisme o al ciclisme, que podran realitzar rutes amb més comoditat i seguretat, més tenint en compte que aquest tipus d’activitats atrauen gran nombre de visitants i són un recurs turístic important per a donar a conéixer el nostre poble i el seu patrimoni natural”.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here