NOTA DE PREMSA 13/02/2018

 

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha anunciat, que dins del pressupost de 2018, aprovat la passada setmana, s’ha decidit incloure una partida d’uns 8.000 €, encaminada a millorar l’accessibilitat d’edificis com La Capella o el consultori mèdic auxiliar.

En el cas de la Capella, edifici adossat a l’església parroquial i que té diferents usos, sobretot de tipus cultural, “anem a realitzar una actuació integral, que millore la seua accessibilitat, de manera que eliminarem per complet el graó de la plaça de l’església i construirem una rampa de tres metres de llarg per 1,5 d’ample, que permeta l’accés a l’edifici a les persones amb mobilitat reduïda”, ha explicat Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

D’altra banda, en el consultori mèdic auxiliar, “pretenem millorar la rampa d’accés ja existent, que passarà dels 90 cms als dos metres d’ample, facilitant d’aquesta manera l’accés, ja que l’ample actual no permet realitzar el gir a les persones, que acudeixen al centre mèdic en cadira de rodes, carret de bebè o llitera”, afirma Bou.  A més, s’aprofitarà l’actuació per a asfaltar amb formigó imprés el tros de terreny, que hi ha al costat del consultori mèdic, deixant-ho a cota zero. En l’actualitat, la graveta dificulta l’accés a l’entrada de la rampa.