NOTA DE PREMSA

  • La disminució del soroll de l’equip que s’utilitza per netejar era una demanda recurrent de la ciutadania que ha estat atesa

Tenint en compte les nombroses peticions dels veïns perquè es reduís el soroll de la màquina que neteja amb aigua a pressió els carrers del municipi, la Regidoria d’Obres i Serveis es va posar en contacte amb l’empresa que presta aquest servei per demanar que el millorés i evitar així aquestes molèsties.

Després d’arribar a un acord, Acciona ha invertit un total de 14.000 euros per poder adaptar el seu equip de gasoil, reduint així el soroll que produïa aquesta màquina. “Avui ja tenim als carrers un equip totalment adaptat i insonoritzat, i que redueix també la quantitat de fums llançats a l’atmosfera”, ha indicat el regidor d’Obres i Serveis, Guillem Alsina.

D’altra banda Alsina ha explicat que també s’ha reparat una bomba que hi havia al magatzem municipal i s’ha adequat una bassa del pou de la Ciutat Esportiva perquè la màquina pugue carregar l’aigua no potable, reduint així el consum de l’aigua potable que gastava anteriorment per realitzar aquestes tasques de neteja.

“Amb això aconseguim dues coses: d’una banda estalviar econòmicament al reciclar elements que ja tenim amb un cost mínim, i de l’altra reduir la despesa d’aigua potable, sent més responsables amb el medi ambient”, ha conclòs Alsina.