Operaris de la brigada municipal de l’Ajuntament de Sant Jordi han dut a terme la millora del vial que uneix Sant Jordi i la urbanització Panoràmica Golf. Les obres han consistit en la reparació dels trams més deteriorats i en l’adequació de les cunetes. Amb aquesta actuació es completen els treballs d’emergència que es van escometre per a esmenar els danys provocats pels episodis de pluges torrencials que es van registrar durant els mesos d’octubre i novembre del passat any.
 
“L’actuació ha suposat una millora substancial del vial i, com a mesura preventiva, s’han formigonat les cunetes perquè, en cas de fortes pluges, no es produïsquen acumulacions d’aigua; amb aquests treballs es pretenen evitar les inundacions i que  les cunetes actuen de canalització perquè l’aigua discórrega de forma natural i faciliten el desguàs”, va explicar l’alcalde, Iván Sánchez. 
 
Les obres també responen a les demandes dels veïns del complex urbanístic, “millorar les comunicacions entre el nucli urbà de Sant Jordi i la urbanització Panoràmica ha sigut una de les prioritats de l’executiu local, i a vegades, per efecte de les inclemències meteorològiques, ens véiem obligats a tallar els accessos; esperem que amb aquesta actuació no siga necessari”.