El sinistre s’ha produït a les 6:45h d’aquesta matinada de diumenge a la carretera TV-3408, al punt quilomètric 9,5, al terme municipal de Sant Carles de la Ràpita (Montsià), el conductor del vehicle ha donat positiu en alcohol i drogues.

Segons hem pogut saber Diari del Maestrat, aquest matí s’ha registrat un accident mortal a la carretera alternativa de l’N340, de Sant Carles de la Ràpita a Amposta (TV-3408).

El sinistre s’ha produït a les 06:45h d’aquest diumenge, quan el vehicle en el que anaven dos ocupants, ha caigut a un canal de reg, a conseqüència de l’accident, el conductor ha pogut sortir del vehicle pel seu propi peu i amb ferides lleus, mentre que l’acompanyant, N.F.S ha acabat morint.

 

Els dos son veïns de l’Aldea i de 22 anys d’edat.

 

Fins el lloc del succés s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions de Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM)

 

El conductor ha sigut traslladat a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, a causa de les ferides, hores després, ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra al donar positiu en alcohol i dorgues, el detingut ha estat traslladat a la comissaria d’Amposta.

 

Redacció: Pepo M
Fotos: Google Maps