Els fets van tenir lloc al voltant de les 14’15 hores, quan uns banyistes van donar l’avís als serveis de socorrismotras observar la presència d’un home amb símptomes d’ofegament en aquesta platja, la més extensa de Vinaròs, aproximadament a l’altura de l’estàtua de Costa i Borràs.

Membres de l’empresa encarregada de socorrisme, Provita, van aconseguir treure l’home més de l’aigua i juntament amb la Policia Local li van practicar de forma urgent les tècniques de reanimació i cardiorespiratòria (RCP) tot i que els esforços van resultar infructuosos i no es va poder salvar la vida.

Fins al lloc dels fets va arribar també una ambulància i la Guàrdia Civil.

El mort no va poder ser identificat, en estar aquesta persona a la platja sola i no haver-se trobat a la platja cap tipus de documentació ni efectes personals.

El cos és traslladat a la Caserna de la Guàrdia Civil, per treure les empremtes tactilares i identificar el cos del varon, que pel que sembla té entre 70 i 80 anys segons la Guàrdia Civil.

Després serà traslladat a l’Institut Anatòmic Forense de Castelló pel servei judicial de REMSA, per practicar-li l’autòpsia que determinarà les causes de la mort.