Morella està preparada per a albergar un nou curs escolar als tres centres educatius

0
  • Els alumnes del col·legi i l’institut iniciaran l’activitat escolar el dilluns 11 de setembre i els de l’Escola Infantil aquest dilluns 4 de setembre
  • La Brigada Municipal d’Obres i Serveis està realitzant les millores necessàries als centres educatius de Morella
  • Els cursos d’angles del Centre Formatiu de Morella comencen el 18 de setembre

 

Morella torna a la normalitat després de l’intens mes d’agost que a tingut amb les festes de l’Anunci del 54 Sexenni. D’aquesta manera, avui s’han incorporat els professors de l’Escola Infantil i els alumnes comencen les classes el dia 4 de setembre, l’11 de setembre s’inicien al col·legi i l’institut i el 18 els diferents cursos d’anglés del Centre Formatiu. Cal destacar que el servei de guarderia de l’Escola Infantil és gratuït a Morella i s’han realitzat diferents millores als centres per tal de condicionar-los per albergar el nou curs escolar.

L’ajuntament de Morella ha realitzat diferents millores als tres centres de manera que estiga tot enllestit quan els alumnes comencen les classes. D’aquesta manera, destaca la instal·lació d’una nova caldera per a la calefacció de l’Escola Llar, així com la reparació del pati del col·legi Mare de Déu de Vallivana. Aquesta actuació consisteix en la reparació del sol en alguna zona de l’exterior i la instal·lació de baranes per a les escales. A més, a l’Escola Infantil s’ha condicionat la zona de jocs per als més menuts i s’han realitzat tasques de manteniment habituals.

La regidora d’Educació, Judit García, ha destacat que “l’Escola Infantil ofereix un servei essencial per a les famílies i, per tant, des de l’Ajuntament seguim apostant per oferir-lo de forma gratuïta i ajudar als veïns i veïnes de Morella amb la conciliació familiar amb el treball”. D’aquesta manera, la regidora ha comentat que “s’han realitzat diferents millores als centres educatius de Morella com el condicionament dels edificis i les zones de joc per a que els alumnes puguen gaudir d’un espai més agradable i apte per a la seua activitat”. Finalment, Judit ha afegit que “a Morella apostem pels idiomes i oferim cursos amb examen oficial del Centre Examinador Trinity College London de manera que no és necessari desplaçar-se per a obtindre els títols”.

El Centre Formatiu de Morella ofereix classes d’anglés i exàmens de diferents nivells, així com la possibilitat de tindre classes presencials com a distància per tal de facilitar l’estudi a tots els interessats en aprendre idiomes a Morella. D’aquesta manera, la inscripció als diferents cursos està oberta i es pot realitzar a les oficines de l’ajuntament de Morella o enviant un correu a [email protected] per tal d’obtindre el formulari i la informació necessària.

 

Morella, 01 de setembre de 2017

 


Morella está preparada para albergar un nuevo curso escolar en los tres centros educativos

  • Los alumnos del colegio i el instituto iniciaran la actividad escolar el lunes 11 de septiembre y los de la Escuela Infantil este lunes 4 de septiembre
  • La Brigada Municipal de Obras y Servicios está realizando las mejoras necesarias en los centros educativos de Morella
  • Los cursos de inglés del Centro Formativo de Morella comienzan el 18 de septiembre

Morella vuelve a la normalidad tras el intenso mes de agosto que a tenido con las fiestas de l’Anunci del 54 Sexenni. De este modo, hoy se han incorporado los profesores de la Escuela Infantil y los alumnos comienzan las clases el día 4 de septiembre, el 11 de septiembre se inician en el colegio y el instituto y el 18 los diferentes cursos de inglés del Centro Formativo. Cabe destacar que el servicio de guardería de la Escuela Infantil es gratuito en Morella y se han realizado diferentes mejoras en los centros con el fin de acondicionarlos para albergar el nuevo curso escolar.

El ayuntamiento de Morella ha realizado diferentes mejoras en los tres centros de forma que esté todo listo cuando los alumnos comienzan las clases. De este modo, destaca la instalación de una nueva caldera para la calefacción de la Escuela Hogar, así como la reparación del patio del colegio Virgen de Vallivana. Esta actuación consiste en la reparación del sol en alguna zona del exterior y la instalación de barandillas para las escaleras. Además, en la Escuela Infantil se ha acondicionado la zona de juegos para los más pequeños y se han realizado tareas de mantenimiento habituales.

La concejala de Educación, Judit García, ha destacado que “la Escuela Infantil ofrece un servicio esencial para las familias y, por tanto, desde el Ayuntamiento seguimos apostando por ofrecerlo de forma gratuita y ayudar a los vecinos y vecinas de Morella con la conciliación familiar con el trabajo “. De este modo, la concejala ha comentado que “se han realizado diferentes mejoras en los centros educativos de Morella como el acondicionamiento de los edificios y las zonas de juego para que los alumnos puedan disfrutar de un espacio más agradable y apto para la su actividad”. Finalmente, Judit ha añadido que “en Morella apostamos por los idiomas y ofrecemos cursos con examen oficial del Centro Examinador Trinity College London de forma que no es necesario desplazarse para obtener los títulos”.

El Centro Formativo de Morella ofrece clases de inglés y exámenes de diferentes niveles, así como la posibilidad de tener clases presenciales como a distancia para facilitar el estudio a todos los interesados ​​en aprender idiomas en Morella. De este modo, la inscripción a los diferentes cursos está abierta y se puede realizar en las oficinas del ayuntamiento de Morella o enviando un correo a [email protected] para obtener el formulario y la información necesaria.

 

Morella, 01 de septiembre de 2017

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here