• Les ofertes es poden presentar a l’ajuntament de Morella fins al pròxim 27 de febrer
  • El taxi de Morella té com a funció principal apropar les distàncies als serveis de ciutats més grans

L’ajuntament de Morella ha publicat avui el plec de condicions per a concedir la llicència de taxi. La ciutat pretén recuperar aquest servei que permet a les persones desplaçar-se a poblacions més grans, de manera que es facilita la mobilitat i l’accés a diferents serveis. Així, el termini per a presentar les ofertes està obert fins al 27 de febrer i les persones interessades han de presentar la documentació a les oficines de l’ajuntament de Morella.

El regidor de Governació, Jorge García, ha destacat que “el transport públic és molt important en aquesta zona perquè la gent es puga desplaçar a poblacions més grans”. A més, l’edil ha explicat que “el servei de taxi és molt necessari per a les persones sense cotxe que no es poden adaptar als horaris d’autobús de la ciutat”. D’aquesta manera, Jorge ha comentat que “l’ajuntament de Morella aposta per aquest servei que facilita el desplaçament amb un horari menys estricte que el transport públic”.

El servei de taxi que hi havia a Morella es va acabar al mes de juliol del 2018 a causa de la jubilació del taxista i a la impossibilitat de renovar el servei actual pel canvi de normativa. Així, per a consultar el plec de condicions per a obtindre la nova llicència està publicat a la Seu Electrònica en l’apartat de Perfil del Contractant. D’aquesta manera, es valorarà l’experiència professional, l’antiguitat del vehicle i si està adaptat a persones amb mobilitat reduïda i els coneixements acreditats per atendre a persones amb discapacitat. També atorga punts el coneixement d’idiomes, la qualificació ambiental del vehicle i l’existència de responsabilitats familiars.