• Aquesta xarxa pretén posar en valor el patrimoni vegetal i paisatgístic amb el conjunt de jardins i zones verdes de cada població
  • El jurat de l’Associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana ha valorat Morella aquesta setmana

 

Morella se suma a la xarxa de Viles amb Flor, una iniciativa de l’Associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana (ASFPLANT) que valora el patrimoni vegetal de les ciutats. D’aquesta manera, aquesta setmana, el jurat ha estat a Morella per a valorar els jardins i zones verdes de la ciutat. Així,  ASFPLANT van recórrer el convent de Sant Francesc, el Jardí dels Poetes, l’Albereda i la Plaça Colom entre altres.

El regidor de Medi ambient, Rafa Pallarés, ha destacat “la importància que tenen les zones verdes i jardins als pobles i ciutats. A més, volem posar en valor el patrimoni floral i vegetal que tenim a Morella”. L’edil ha comentat que “el jurat ens va visitar aquesta setmana i van veure el convent de Sant Francesc, el Jardí dels Poetes, la Plaça Colom i l’Albereda com els principals jardins i zones verdes de Morella”. Així, Rafa ha explicat que “amb aquesta iniciativa també es valora la participació de particulars amb, per exemple, plantes als balcons a més dels jardins públics”.

Aquest programa compta amb una llarga trajectòria en diversos països europeus. Així, en 2012 va començar a instaurar a Catalunya i ara inicien els primers municipis a la Comunitat Valenciana.

 

Morella, 14 de juliol de 2018