“Família: no heu de plorar per tan gran pèrdua, però heu de reconfortarós en l’oració amb Déu i el Santíssim Crist de la Mar, que ell sabrà donar-vos el consol necessari perquè us repongaís, sobretot si penseu que ara ja no pateix GUSI , sinó més aviat que ja descansa”

La matinada de dijous 7 de novembre, ens deixava Agustí Querol Monforte “GUSI”, a l’edat de 42 anys, després de la xacra i cruel malaltia que a dia d’avui encara no té cura i tant es aquesta investigant i lluitant.

És difícil trobar paraules i obtenir consol en un dia tan trist, dur, sense paraules i on els interrogants, els perquès, la ràbia i les llàgrimes, han estat i estan presents des que es va saber i despertem amb la tràgica notícia de la mort de ” Gusi “, com era conegut i anomenat per totes i tots els que el coneixíem, tant a Vinaròs ciutat natal i després a Benicarló, des que va contraure matrimoni amb Noemí Alonso, un 10 de maig de l’any 2003 i des de llavors va fixar en aquesta ciutat la seva residència, formant una gran família. “Gusi” deixa uns pares; Agustin i Lola desconsolats, esposa, Noemi i dos fills de 13 i 8 anys d’edat: Noa i Pau.

Centenars d’amics, companys i fallers de la Falla “Nou Barri”, van passar al llarg del dia d’ahir dijous pel Tanatori de REMSA, per donar el condol a uns pares, esposa i familiars, desconsolats, on no hi ha paraules en aquestes difícils circumstàncies; perquè quan algú tan estimat ens deixa, no hi ha forma d’evitar aquesta tristesa i moltes són i han estat les llàgrimes que entelen els nostres ulls i que en aquesta partida han quedat els bons moments viscuts i compartits al seu costat.

Què podem dir ara d’ell …

Que treballava en el sector de l’moble. La seva passió i gran afició era la bicicleta. Gran aficionat a l’València C.F. Soci de la Falla “Nou Barri”.

Podem dir també que li agradava molt ballar amb els seus peculiars balls i que malgrat la seva malaltia, va fer broma fins a l’últim moment.

Som tots sabedors que és difícil obtenir consol de les paraules i abraçades que aquesta família ha rebut i seguiran rebent per una gran i irreparable pèrdua. No hi ha d’haver consol immediat tractant-se d’una persona tan jove, plena de vida, sent el fill, espòs, pare, padrí, tio, cunyat, gendre, cosí, amic, company, veí …

El matí de divendres 8 de novembre, no es donava cabuda per donar l’últim adéu a Gusi, a la Capella de Sant Pere Apòstol, davant la cara de el Santíssim Crist de la Mar, a la Missa Funeral oficiada per Mossèn Joan Baptista Andrés Vellón, en la que va saber transmetre amb les seves dolces paraules a tots els alli assistents, molta força i fe per seguir lluitant i seguir endavant amb l’absència de GUSI, sense entendre ell mateix el perquè succeeixen i aquestes coses passen …

Seria tan bonic si poguéssim gaudir de la companyia de tots els nostres éssers estimats per sempre, però tots hem de tornar a la presència de Déu, en algun moment, per això ens costa entendre i acceptar la seva voluntat, però tenim la promesa de la vida eterna , de la glòria celestial i si seguim l’exemple de Gusi tots podrem trobar-nos de nou en el cel algun dia.

En aquest matí de tristesa que hem estat presents per retre homenatge i acomiadar una persona de 42 anys d’edat, en plena joventut i tan estimada, tant a Vinaròs com Benicarló, que ha deixat una gran empremta i molt profunda en els cors de tots els que l’hem conegut, sempre gràcies a la seva honestedat i perseverancis que tant el caracteritzava.

Va ser una persona noble.Gusi demostrar en aquest temps de malaltia, ser lluitador i valent, sent un exemple de lluita i superació. Ens va ensenyar que sense importar la magnitud i la mida dels problemes que hi hagi i tinguem, hem de lluitar com el va lluitar amb la seva malaltia i ser sempre forts, enfrontar-nos i lluitar sempre fins al fimal com va fer ell.

Sabem que ningú no és reemplaçable quan l’amor és tan gran, Noemi; sabem que heu plorat i plorareu la seva partida sobretot Noa i Pau, com molt bé deien els avis paterns: Agustin i Lola i materns; Paco i Carmen. Ara, no hi ha marxa enrere davant la seva mort.

Des DM, el nostre més sincer condol a familiars, amics, companys i veïns d’Agustín Querol Monforte, E.P.D.