Ahir dilluns 29 de juny, dia de Sant Pere, despertàvem amb la mort de l’Exregidor i Expresident de la Comissió Organitzadora del Carnaval de Vinaròs, Antonio Martínez Chaler, a l’edat de 68 anys.

L’Església Arxiprestal s’ha quedat petita per acollir els centenars de persones que respectant i guardant les distàncies de seguretat de la crisi sanitària, han volgut acomiadar i acompanyar el fèretre a la missa funeral oficiada per Mossèn Emili Vinaixa, aquest matí de dimarts 30 de juny, a les 10:30 hores, amb l’assistència de l’Alcalde de la ciutat i representació de la Corporació Municipal.

Toni Martínez va ser regidor de l’Ajuntament de Vinaròs pel CDS entre els anys 1991 a l’any 1995 i pel Partit Popular entre els anys 2003 a 2007.

Gran esportista, va ser jugador del Vinaròs Club de Futbol.

Va ser president de la Comissió Organitzadora del Carnaval, entre els anys 1989 i 1995, que va ser l’inici de l’època daurada de l’Carnaval, amb nombroses innovacions millores.

Anys després va ser President de la Comissió de Festes de l’Ajuntament de Vinaròs.

Toni ha estat acomiadat entre moltes llàgrimes, emoció i sentiment en un calorós matí i molt trist per a familiars, persones properes, amics i coneguts.

Gran marit, pare, avi, germà, oncle, amic i company.

El nostre més sincer condol a la seva vídua Tina, filles: Mari Carmen i Cristina, néts: Carla i Alex, germans cunyats, nebots, familiars, companys i amics.

Descansa en pau Toni Martínez!