Així com podeu vore a les imatges que us adjuntem, aquest matí de diumenge 27 de gener al migdia, Diari de Maestrat,  no s’ha volgut pedre i ha viscut la Demostració Gastronómica de la Festa de la Carxofa 2019, mes multitudinaria dels últims anys a Benicarló, on milers i milers de persones es trovaben al carrer i on s’han pogut contabilitzar a hores d’ara mes de 18.000 mil racions que han oferit els restauradors, pastiseries, i també el CEIFP de la nostra ciutat. 

Un matí ple d’emocions, sensacions i multituds de treball, d’agraïments per part de la gent del poble, forasters, visitants i del sector de la hostelería local.

Agraïment al  vore les cares i les sensacions mutues que han sigut màximes, en un día on el temps acompanyat i ha sigut un matí multitudinari  a Benicarló. 

Ara si que posem fi a un cap de setmana  d’activitat frenètica que ens han regalat imatges i s’han pogut degustar delicies tant de dolços com de salats a tots els paladars de s’han apropat a Benicarló. 

S’ha contat també amb la presencia de l’Alcaldesa de la Ciutat, Corporació Municipal, Secretari Autonòmic  d’Agricultura, Director General de Turisme, Alcaldes i Regidors de la Comarca, Senadors i una representació de l’Ajuntament d’Alacuas. 

Agrair també a Radio Benicarló, per la gran feina que han desenvolupat amb les seues entrevistes en directe desde la mateixa Pl. de la Constitució. 

Com a novetat hem pogut trobar en el Restaurant de Sant Gregori, una menció especial i u reconeixement a la benvolguda Sión E.P.D., a la que sempre portaba al seu cor a Sant Gregori i es per aixó que com a reconeiximent li ha fet una recepta homenatge amb un caneló amb carxofes , rap i gambes. Sión: “Exemple de benicarlandisme, i dels seus valors. Autèntica com la nostra horta i la nostra mar”, a la que ella tant i tant estimaba. 

A partir del diumenge 27 de gener i fins al 3 de març, han començat les jornades gastronomiques de la XXVI Festa de la Carxofa Benicarló 2019, als restaurants  d’Agrupació de Restauradors de Benicarló i al Centre Integrat Públic de Formació Professional de Benicarló. 

 

 
Juanvi G.