• Càlig ha celebrat avui, dissabte 19 d’abril, l’elecció de la xiqueta que tindrà el goig de representar la població com a Reina Infantil de les Festes Patronals de 2019.

L’afortunada ha estat Kiara Cheto Sales, que rebrà de mans de María José París Rambla la banda acreditativa durant la nit de proclamació a les festes d’agost. La Cort d’Honor que acompanyarà a Kiara estarà formada per les següents xiquetes: Roser Calatayud Sorlí, Emma Conesa Grau, Alba Conesa Grau, Balma Querol Añó i Julia Puig Pruñonosa.

D’altra banda, l’acte d’elecció també ha servit per presentar oficialment a la Reina de les Festes de 2019, la jove Naiara Llorens Vergara, que es va presentar en solitari al càrrec i que rebrà durant la primera nit de festes, la de proclamació de les Reines i les Corts, la banda que l’acredita de mans de la seua antecessora, Carla Gascó Anglés. L’acompanyaran com a Cort d’Honor les joves Estela Valls Cuartero i Karla Marqués Serret, i el fester Salvador Anglés.

De ben segur que tant les Reines com les seues Corts compartixen ja l’emoció i el desig de l’arribada del mes d’agost, i més concretament la setmana del 8 al 18, quan es celebraran a la localitat les tradicionals Festes Patronals en honor a Sant Llorenç, deu dies en els quals el poble es vesteix de festa i, amb el treball conjunt entre l’Ajuntament de Càlig i les associacions locals, s’organitzen tot un seguit d’actes culturals que conviden a tota la població i la comarca a gaudir de Càlig.