NOTA INFORMATIVA TALLS DE CARRERS

El proper diumenge 2 de Juny, se celebrarà el XXX TRIATLÓ DE VINARÒS, el qual constarà de les tres habituals proves de natació, ciclisme i carrera a peu, començarà la prova a la platja del Fortí a les 08’00 hores.

Amb motiu de l’esdeveniment esportiu es disposarà d’un dispositiu especial per tal de garantir la seguretat dels participants, i es veuran tallats els accessos de costa nord i costa sud al centre de la ciutat a partir de les 07.00 hores i fins les 12.30 hores aproximadament. A partir d’eixa hora quedaran tallats els accessos a població des de la costa Nord, a l’av. Fco. José Balada a l’altura de 4 camins i c. Joan Fuster a l’altura del camí vell d’Alcanar, així com els accessos des de població a la mateixa costa, a l’av. Leopold Querol i av.Tarragona. Per tant recomanen utilitzar les següents rutes:

L’accés des de costa Nord a població es podrà fer per la mateixa N-340a, però en canvi, l’accés de població a la costa Nord caldrà fer-se per la N-340 nova, ja que el sector de bicicleta té el seu recorregut pel sentit de la N-340a direcció Tarragona.

Respecte a la costa Sud, els accessos des de població fins a la costa i a la inversa es podran fer per el c. Santaella i enllaçant amb la av. Castelló, av. Picasso i/o c. St. Francesc.

Així mateix, quedarà tallat l’accés al túnel subterrani del passeig, direcció nord, a l’altura de l’estàtua de Costa i Borrás, ja que en el pg. Fora del Forat queda instal.lada la zona de boxs del Triatló, on es duen a terme les diferents transicions d’uns sectors a altres. Este tall es realitzarà igualment a partir de les 07’00 hores i es prolongarà durant pràcticament tot el matí.

Part del sector de carrera a peu discorre per l’av. Febrer de la Torre, per això, en els seus dos sentits, s’habilitarà un carril per als corredors i un altre per als vehicles, es tallarà al trànsit l’accés des de costa Sud a població a l’altura del c. Santaella.

Per la zona del Passeig també discorre la cursa a peu. Es senyalitzarà la zona per on passen els participants i es deixaran accessos a la platja aproximadament cada 50 metres, amb presència de voluntaris.

La prova finalitzarà al voltant de les 13.00 hores, per tant demanem la col·laboració dels conductors i vianants. En cada encreuament i accessos platja hi hauran voluntaris amb samarreta taronja que els ajudaran en qualsevol dubte.

Des de Policia Local de Vinaròs se sol·licita es respecten les zones on quedarà prohibit l’estacionament, els quals estaran degudament senyalitzats 48 hores abans de l’esdeveniment i el diumenge dia de la prova, demanem precaució als conductors i respecte a les indicacions que tant Policia Local com els voluntaris els facin arribar.

Moltes gràcies de forma anticipada per la seua col·laboració i a disfrutar de l’esdeveniment esportiu.