Select Page

Advertisement

Noticia IES Ramón Cid de Benicarló

Noticia IES Ramón Cid de Benicarló

El passat 26 de novembre, l’alumnat del Cicle d’Educació Infantil del IES Ramón Cid realitzà uns tallers educatius en la Plaça de la Constitució per a l’alumnat de 6é dels CEIP Mestre Francesc Català, Àngel Esteban i Mestre Eduardo Martínez Ródenas.

Aquestes activitats entren dintre del projecte “Derecho a Soñar” de la ONG d’activistes independents Balloona Matata, que té com a missió portar joguines als nens i nenes dels campaments de refugiats de Grècia. El dret a jugar és un dret reconegut dintre dels Drets Humans i de la Infància, i no estan respectats ni atesos en aquests campaments.

Durant la setmana anterior es varen realitzar xicotetes activitats en aquests centres per informar i conscienciar de la situació de les persones refugiades a Grècia i a la resta del món. Finalment el dia 26 de novembre,  el professorat i alumnat de 6é  d’aquests centres, participaren en uns tallers educatius a la Plaça de la constitució, que finalitzaren amb un esmorzar solidari. Els diners recavats, 131€, es destinaran a comprar joguines en Grècia i entregar-les en Nadal. Carmen Climent professora del IES Ramón Cid, participarà en aquesta acció com activista independent, i personalment serà qui entregue aquestes joguines.

 

Des de tota la comunicat educativa de Benicarló ens prestem a fomentar aquest tipus d’activitats, que treballen en valors importantíssims per construir una societat més justa com la solidaritat, la igualtat, i la convivència, i on els millors destinataris són els nostres menuts i menudes que representen i construiran el futur.

 

L’IES Ramón Cid vol agrair la col·laboració de l’Excm. Ajuntament de Benicarló, el Departament de Serveis que ens va ajudar a col·locar les carpes i tot el material necessari, i per suposat als CEIP Mestre Francesc Català, Àngel Esteban i Mestre Eduardo Martínez Ródenas que van participar i ajudar en l’organització d’aquesta activitat.

 

Notícies per WhatsApp

Oratge

El tiempo - Tutiempo.net

Enquestes

Què li sembla que Ximo Puig separe les eleccions autonòmiques de les municipals?

Ver resultados

Cargando ... Cargando ...

Vídeos recents

Loading...