Ares plena els dipòsits després de les últimes nevades i pluges
La inversió realitzada en Ares per a construir un nou dipòsit està tenint els seus fruits. Els dos dipòsits que arrepleguen l’aigua del Barranc dels Molins estan plens després de les nevades i precipitacions dels últims dies. Així ho ha indicat l’alcalde, Abelardo Tena. L’aigua arreplegada de la deu ha permès omplir el vell dipòsit i el nou construït recentment. Així mateix s’ha omplert mitja bassa d’acumulació situada barranc a baix. La bassa conté en aquests moments un milió de litres. Aquestes reserves d’aigua podrien ser suficients per a l’estiu “sempre que l’aigua s’utilitze per a consum de boca i el proveïment de les granges es realitze des de les basses per a ús ramader”.
A aquest efecte l’Ajuntament d’Ares està preparant una nova ordenança amb l’objectiu de gravar més el consum de la xarxa de boca. L’objectiu és fomentar que l’aigua per a ús ramader es prenga de les basses.
“Si es respecta per a boca l’aigua acumulada en els dipòsits i després de les últimes precipitacions confiem que durant l’estiu no tinguem problemes” ha indicat l’alcalde.

—-

Ares canviarà a Led la il·luminació del castell i muralles

L’Ajuntament d’Ares aposta per canviar a Led els llums que il·luminen el castell i muralles. Així ho ha indicat l’alcalde, Abelardo Tena. D’aquesta manera es continuarà amb el programa d’eficiència energètica que ha suposat la substitució de 140 fanals en la localitat.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here