Benassal potencia el comerç per Nadal amb regals per les compres

L’Ajuntament de Benassal i diferents establiments d’alimentació, hostaleria i serveis del municipi han impulsat una campanya nadalenca amb motiu del Nadal. Així, entre el 4 de desembre i el 6 de gener per quatre compres iguals o superiors a 10 euros a les tendes adherides a la campanya els clients obtindran una bossa reutilitzable de regal.

Els comerços adherits són: Establiment Núria Albert, Pastisseria Bellés, Verduleria i Fruteria de J.A. Pitarch, Supermercat Suma, Panadería Pizzeria El Masset, Carnisseria El Bort, Enrique Pitarch S.L., Quiosc Premsa Mari, Estanc Machi, Pescadería Benassal, Pastisseria Moliner, Farmàcia Roig, Peluquería Paqui, Eva Pentinats, Bar Cooperativa, Nostre Bar, Skapat al món rural, Restaurant Novella, Rubén Roda Fisioteràpia i Estètica Ana.

***

Benassal busca el millor balcó nadalenc

L’Ajuntament de Benassal ha impulsat un concurs d’engalanament de balcons, finestres o façanes amb motiu del Nadal. D’aquesta manera, es busquen les ornamentacions més boniques i amb més llums.

Per a participar en el certamen la decoració ha d’estar col·locada, com a mínim, entre el 19 de desembre i el 7 de gener. Aquelles persones interessades a inscriure’s han de fer-ho abans del 18 de desembre a l’Oficina de Turisme de Benassal o per WhatsApp en el 696 458 688 indicant nom complet i direcció.

Es donaran tres premis: més original, millor il·luminació i més votat en xarxes socials. El jurat valorarà els balcons, finestres i façanes la nit del 19 de desembre i a partir del dia 20 es publicaran les fotografies en el perfil de Facebook de l’Ajuntament. Per a la categoria de xarxes socials es premiarà a la imatge amb més “m’agrada”. Els resultats es comunicaran el 16 de gener.