6de87-cartell-animacio-mai17.jpg
Des de L’IES Ramon Cid de Benicarló volem informar-los de l’inici del Cicle d’animació Sociocultural i Turística

 

Aquest cicle formatiu de Grau Superior forma per a:

 

Coordinador/a de temps lliure educatiu infantil i juvenil. Director/a de temps lliure educatiu infantil i juvenil. Responsable de projectes de temps lliure educatiu infantil i juvenil. Coordinador/a de campaments, d’albergs de joventut, de cases de colònies, de granges-escoles, d’aules de cases de joventut i escoles de naturalesa. Director/a de campaments, d’albergs de joventut, de cases de colònies, de granges-escoles, d’aules de cases de joventut i escoles de naturalesa. Monitor/a de temps lliure. Animador/a sociocultural. Dinamitzador/a comunitari. Assessor/a per al sector associatiu. Tècnic comunitari. Gestor/a d’associacions. Tècnic/a de servicis culturals. Animador/a cultural. Informador/a juvenil. Animador/a d’hotel. Animador/a de vetlades i espectacles. Animador/a d’activitats recreatives a l’aire lliure en complexos turístics. Cap/a de departament en animació turística.

Aquest cicle està adreçat especialment a aquesta comarca, amb un nombre important d’establiments turístics i organitzacions públiques i privades necessitades de personal qualificat per a desenvolupar aquestes tasques.

El procés de preinscripció (obligatori) es del 25 de Maig fins el 6 de Juny. Aquesta es realitza telemàticament en el següent enllaç:

 

http://www.ceice.gva.es/ca/web/formacion-profesional/admision-alumnado-en-ciclos-formativos

 

Si teniu qualsevol dubte, també podeu contactar amb nosaltres a través de l’IES Ramon Cid.

 

Volem recordar l’accés a aquest Cicle de Grau Superior: