El proper dijous 21 de novembre, la recentment creada Associació de Formació i Competitivitat de Benicarló, de la mà de les regidories de Comerç i Promoció Econòmica, es donarà a conèixer al sector comercial i empresarial de la ciutat a la sala de premsa del MUCBE en horari de 15:30h a 17:00 h.

La constitució de la nova associació respon a la necessitat d’afrontar la situació en la que actualment es troba el comerç de Benicarló; una baixada generalitzada i progressiva d’assistència de clients durant els darrers anys. Aquesta pèrdua d’atractiu es ve observant, de forma més accentuada, en segments de consumidors més joves, per als que el comerç tradicional els està resultant una opció poc vàlida o atractiva.

L’objectiu que s’ha marcat l’associació és la recuperació de la capacitat d’atracció de nous clients, entre ells els més joves.

L’èxit en la consecució d’aquesta meta dependrà de la capacitat de reconversió que tinguen els titulars dels negocis, de forma que siguen capaços d’entendre les necessitats i expectatives dels consumidors que, ara com ara, estan optant por altres opcions.

Per adquirir aquesta capacitat d’entendre a las noves generacions de consumidors es requereix d’uns coneixements i capacitats en l’àrea de la competitivitat dels que ens en parlarà Josep Alzamora, especialista de reconeguda experiència en el camp de la competitivitat de negocis.

.

Presidenta: Ana Bueno

Secretari: José Palau

Tresorer: Franto Soukup

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here