Nova edició de la campanya “Comprar a Vinaròs té premi”

0

NOTA DE PREMSA

  •  Els clients dels establiments participants podran guanyar un dels 10 xecs de 100 euros que es regalaran, si realitzen una compra de més de 20 euros entre el 16 d’abril i el 19 de maig
oznor

Vinaròs, 11/04/2018

Entre el 16 d’abril i el 19 de maig es durà a terme una nova edició de la campanya promocional “Comprar a Vinaròs té premi”, organitzada des de la Regidoria de Comerç.

En total es repartiran 10 xecs de 100 euros entre totes aquelles persones que durant aquest període realitzen compres superiors a 20 euros en els establiments adherits a aquesta campanya.

Per conèixer quins establiments formen part d’aquesta iniciativa, només caldrà buscar el cartell identificatiu a l’aparador del comerç. Posteriorment, el proper 23 de maig, se celebrarà el sorteig per a l’elecció dels guanyadors.

El regidor de Turisme i Comerç, Domènec Fontanet, ha animat a tots a participar de “Comprar a Vinaròs té premi” i ha indicat que els establiments de menys de 300 m2 interessats a participar en aquesta campanya, poden inscriure abans del 16 d’abril a l’oficina d’AFIC, al carrer Sant Ramon.

“Pretenem amb això incentivar el comerç i fidelitzar les compres en els comerços de proximitat de la nostra població. És una iniciativa que ja hem dut a terme en altres ocasions i que ens ha funcionat molt bé, pel que hem decidit repetir-la aquest any “, ha destacat el regidor.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here