NOTA DE PREMSA

  •  Fins al 23 de març es pot presentar el full d’inscripció complimentat en l’Ajuntament i Oficines Municipals

 

13/03/2018 

La Regidoria d’Educació d’Alcalà-Alcossebre posa en marxa una nova edició de l’Escola de Pasqua, amb l’objectiu que els escolars aprofiten el seu període de vacances durant la Pasqua, amb activitats d’oci i lúdiques però també formatives i com una forma de conciliar els seus dies de descans amb la feina de les seves famílies. L’Escola de Pasqua se celebrarà del 3 al 6, al CEIP El Campanar d’Alcalà i el CEIP La Mola d’Alcossebre, de 10.00 a 13.00 hores, amb la possibilitat d’ampliar l’horari a través de “L’Escola matinera i Acollidora” de 8.00 a 10.00 hores i de 13.00 a 14.00 hores. El cost és de 15 € per xiquet, 25 € en el cas de dos germans i 30 € per a tres germans o més. El cost de “L’Escola matinera i Acollidora” és de 5 € per nen, 8 € per dos germans i 10 € per a tres germans o més.

 

La inscripció es realitzarà del 13 al 23 de març a l’Ajuntament d’Alcalà i Oficines Municipals d’Alcossebre, lliurant el full d’inscripció emplenada.

 

La regidora d’Educació, Maria Agut, destacava que “com tots els anys, es realitzen activitats adaptades les edats dels xiquets i xiquetes que assisteixen i que reuneixen aspectes lúdics i educatius” i animava a les famílies “a aprofitar aquest recurs que els brindem des de l’Ajuntament perquè els menuts d’Alcalà i Alcossebre passen unes vacances de Pasqua molt entretingudes”.