• Aprovat el manifest de Dia Internacional de la Dona

 

La nova executiva del PSPV-PSOE de Ports-Maestrat, sorgida després del congrés comarcal de Peníscola, es reunia aquest dimarts, 6 de març, a Vinaròs, amb l’objectiu de traçar les línies de treball del comitè comarcal, presidit per Evaristo Martí.

“L’executiva està molt il·lusionada, amb ganes de treballar i en aquesta primera presa de contacte ens hem marcat la forma en la què funcionarem”, ha explicat el secretari comarcal socialista.

En aquest sentit, Martí ha comentat que l’últim dimarts de cada mes, tots els membres de l’executiva es reuniran i ho faran de forma alternativa en diferents poblacions dels 4 partits judicials, que s’integren dins de la comarca de Ports-Maestrat.

A més, durant el transcurs de la reunió, l’executiva va aprovar el manifest del Dia Internacional de la Dona, que es commemora el 8 de març. “El compromís del PSPV-PSOE Ports-Maestrat està amb les dones i per açò novament ens posicionem a favor d’un vertader canvi social, que supose una profunda transformació estructural en la qual les dones siguen protagonistes i coparticipants de tot”, ha assenyalat, Evaristo Martí. Al mateix temps, el secretari comarcal assegura que: “fem una aposta ferma i contundent a través de la nostra proposta de Llei sobre Bretxa Salarial i sobre Igualtat Laboral, per a donar resposta i contribuir a eliminar les diferents situacions de discriminació, que tenen les dones”.