• Aquestes instal·lacions alberguen a tot el personal i són més accessibles per a totes les persones
  • La Mancomunitat Comarcal Els Ports ha augmentat el personal i inclou una nova psicòloga, una treballadora social i una agent d’igualtat

Morella ha ampliat i millorat les oficines dels Serveis Socials per a donar cabuda a tot el personal i oferir un millor servei. D’aquesta manera, les instal·lacions estan condicionades per a acollir a tot el personal nou, contractat a través de la Mancomunitat Comarcal Els Ports, i augmentar l’accessibilitat per a totes les persones.

La regidora de Benestar Social, Malú Blasco, ha destacat que “els Serveis Socials de proximitat són molt importants per a conéixer els diferents casos de la gent i puguem ajudar”. L’edil ha explicat que “amb l’ampliació de personal a Morella a través de la Mancomunitat Comarcal Els Ports i les noves oficines, pretenem que el servei siga més accessible i eficient, de manera que es puguen atendre els problemes de la gent”. Malú ha recordat que “aquest servei compta amb personal de treballs socials, psicologia i igualtat, per la qual cosa, era molt important donar-los cabuda en unes oficines per atendre als ciutadans i ciutadanes de la millora manera”.

Les noves oficines compten amb un espai més ampli per albergar tot el personal i les necessitats dels usuaris i usuàries. Així, s’ha adequat tot l’espai disponible per atendre els diferents casos. A més, s’han instal·lat serveis adaptats per a persones amb diversitat funcional. Cal recordar que aquestes oficines es van traslladar fruit del projecte d’accessibilitat de tot l’edifici de l’ajuntament de Morella.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here