Totes i tots Som Vinaròs impulsarà la creació d’un segell qualitatiu Vinaròs pròxim – km0

Aquesta marca identificarà a aquells comerços i hostelers que treballen i ofereixen producte de qualitat, producte fresc i de km0.

Sent un distintiu de qualitat del nostre sector agroalimentari, pretén fomentar els productes de qualitat dels nostres horts, camps i de la nostra mar. També es sumaría a aquest distintiu el peix i marisc fresc de la llotja de Vinaròs.

El turisme agroalimentari és un dels potencials de Vinaròs, no es pot descuidar, s’ha d’impulsar amb noves formes de promoció i noves iniciatives adaptades a l’actualitat. Tindre en compte dins d’aquesta promoció no només el sector hostaler sinó també el sector primari, amb l’exemple com la pesca turisme.

Totes i tots Som Vinaròs proposem la recuperació de les festes de barri

Des de Totes i Tots Som Vinaròs s’ apostarà per recuperar les festes dels barris de Vinaròs com espais de socialització i jornades de convivència entre veïns i veïnes

Festes com la del barri dels mariners, les del carrer Pilar o carrer Centelles. Impulsar aquestes com a veritables jornades de convivència entre veïns i veïnes, jornades d’oci, entreteniment amb l’objectiu de teixir lligams entre els ciutadans i ciutadanes de Vinaròs, aquestes son les veritables situacions on es fa barri i es fa ciutat.

Des de l’Ajuntament s’ incentivarà la recuperació d’aquestes festes amb col·laboració dels veïns i veïnes dels barris de Vinaròs. #barrionalisme

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here