• El Patronat Provincial de Turisme de Castelló ha obert ja el termini d’inscripció per al programa de vacances, Castelló per a tots, dirigit a persones residents a la província de Castelló, que siguen majors de 18 anys i posseïsquen Certificat de Discapacitat, en el qual conste mobilitat reduïda.

Segons han detallat, des del departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, la finalitat d’aquestes ajudes és contribuir al benestar social de les persones amb mobilitat reduïda de la província de Castelló, incentivant el benestar i la qualitat de vida a través de la realització de viatges.

Les estades estaran finançades íntegrament pel Patronat Provincial de Turisme de Castelló i inclouen: estades de 6 dies/5 nits en hotels situats en la zona de costa, amb entrada en diumenge i eixida en divendres, pensió completa, allotjament i excursió d’un dia complet a un altre municipi. El termini d’inscripció finalitza el 25 de març.

Les persones que desitgen obtindre més informació poden dirigir-se al departament de Serveis Socials o a través de www.dipcas.es, www.turismodecastellon.com (964 359883).

 

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here