• L’Ajuntament de Santa Magdalena està immers en els preparatius de la programació de Nadal, Any Nou i Reyes, un calendari d’activitats, que molt prompte es donarà a conéixer, però que compta com una de les seues principals novetats, el sopar que se servirà la nit de Cap d’any.

D’aquesta manera, el dia 31 de desembre, a partir de les 21h, hi haurà un sopar en el poliesportiu municipal, amb menú tant d’adults com infantil.

El preu del menú adult és de 42€ i inclou uns aperitius a base de còctel de gambes, ravioli farcit amb salsa, gambes al rom i bosseta farcida de marisc.

D’altra banda hi haurà bacallà gratinat amb all i oli, sorbet de llima i solomillo de bou al foie.  Les postres són pasta fullada amb fruites. A més s’inclouen raïms de la sort i bossa cotillón. En el preu del menú va inclòs el pa, vi, cava, café i gotes.

Pel que fa al menú infantil, té un preu de 20€ i els xiquets i xiquetes disposaran d’aperitius a base de creïlles, olives, rotllet de pernil dolç i formatge i nuggets. El plat principal és cabrit arrebossat amb creïlles i les postres natilles de xocolate. Els més xicotets també tindran raïms de la sort.

Posteriorment, se celebrarà l’arribada de l’Any Nou a la plaça Espanya i la festa prosseguirà en el pavelló poliesportiu, amb revetla gratuïta, a càrrec de l’Orquestra Pompeya.

Totes les persones i colles interessades a participar en el sopar de la Nit de cap d’any poden passar a reservar la seua plaça i abonar el preu d’aquesta, en les oficines de l’Ajuntament de Santa Magdalena, fins al pròxim 20 de desembre.