• El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Magdalena informa, que el Ministeri d’Educació i Formació Professional té oberta una línia d’ajudes, tant per a estudis no universitaris  com universitaris.

En el cas de les beques per a estudis no universitaris, aquestes es dirigeixen a estudiants, que en el curs 2019-20 estiguen matriculats en  ensenyaments com a batxillerat, formació professional bàsica, de grau mitjà i superior i escola oficial d’idiomes. El termini de presentació  de sol·licituds finalitza el pròxim 1 d’octubre.

D’altra banda, existeix la possibilitat també de sol·licitar beques els alumnes que estiguen matriculats en el curs 2019-20 en ensenyaments universitaris. No s’inclouen en aquesta convocatòria les beques per a la realització d’estudis corresponents al tercer cicle o doctorat, estudis d’especialització ni títols propis de les universitats. El termini de presentació de sol·licituds acaba el 15 d´octubre.

Qualsevol persona interessada a tramitar aquestes beques, pot dirigir-se al departament de Serveis Socials. En tots dos casos, la documentació a aportar és el DNI de tots els membres de la unitat familiar i la renda de l’any 2018.