NOTA DE PREMSA

  •  Les feines consisteixen en renovar tots els elements de fusta per oferir una millor imatge de l’entorn i sobretot garantir un mobiliari urbà en òptimes condicions

 

Vinaròs, 12/06/2018

La regidoria d’Obres i Serveis ha posat en marxa noves feines de reparació dels escocells de les palmeres del passeig marítim. A través d’una empresa local, les tasques consisteixen en renovar tots els elements malmesos, pel pas del temps, per oferir una millor imatge de la localitat de cara a l’estiu.

 

Per la seva banda, els operaris de la Brigada Municipal estan adequant tot el mobiliari urbà del passeig, bancs i estructures piramidals, amb la neteja i repintat de tots els elements de fusta. Així mateix també estan reubicant els bancs de pedra per oferir una millor mobilitat per a les centenars de persones que cada dia caminen pel passeig i donar una imatge de més amplitud.

 

El regidor d’Obres i Serveis, Guillem Alsina, ha destacat que “es tracta d’unes feines necessàries per evitar que els elements decoratius del passeig marítim es continuen deteriorant i sobretot donar una millor imatge del municipi de cara a l’estiu”.

 

En total les feines compten amb un pressupost 12.000€ i es desenvoluparan en els propers dies, perquè abans de l’inici de les Festes de Sant Joan i Sant Pere tot el passeig estiga en òptimes condicions.