NOTA DE PREMSA

  • Aquests incentius econòmics busquen promoure l’estalvi energètic en els habitatges valencians

 

Vinaròs, 16/02/2018

La regidoria d’Ordenació del Territori de l’Ajuntament de Vinaròs informa que, en el marc del Pla Renhata, la Generalitat Valenciana ha llançat un Pla Renove de Calderes Domèstiques i un Pla Renove de Finestres.

D’aquesta manera, les persones interessades podran sol·licitar aquestes subvencions, que permetran promoure l’estalvi energètic en els habitatges de la Comunitat Valenciana. Concretament, l’incentiu econòmic serà de fins a 250 euros per a la substitució de calderes poc eficients per altres de condensació, més un descompte de 50 euros per part de l’instal·lador adherit.

També es contempla una ajuda de fins a 75 euros / m2, més un descompte de 15 euros / m2 per part de l’instal·lador adherit per a la renovació de finestres antigues per altres amb aïllament tèrmic reforçat amb vidres de baixa emissió i marcs metàl·lics amb tancament de pont tèrmic , PVC o fusta.

Tots els ciutadans interessats, ha explicat el regidor d’Ordenació del Territori, Jan Valls, poden posar-se en contacte amb un comerç o instal·lador adherit a aquest pla que serà l’encarregat de tramitar la sol·licitud d’aquests ajuts, disponibles fins el 14 de juny de 2018 . Per a més informació, l’IVACE també ha obert una oficina d’atenció que atén de dilluns a dijous de 9:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 19:00 hores i divendres de 9:00 a 14:00 hores . El telèfon és el 900.834.959 i el correu electrònic de contacte [email protected]