Orquesta Clàssica de Benicarló

0
  • “Unim esforços… sumem cultura”
 

Excelent Concert de Reis de l’Orquesta Clàsica de Benicarló, amb les obres de: Brahms, Haydn i Strauss. Director Josvi Arnau Tomàs al Magatzem de la Mar, el divendres 4 de gener, amb l’asistencia de l’Alcaldessa, Regidors de la Corporació Municipal, Reina, Dulcinea i Dames de les Festes del nostre poble.

Amb el lema “Unim esforços…sumem cultura” l’O.C.B. reuneix professors i alumnes vinculats a les Escoles de Música i al Conservatori Profesional Mestre Feliu de Benicarló i serveix d’unió entre la pràctica orquestal fora dels estudis reglats i la professionalització, familiarintzant als seus integrants en un repertori que enriqueix tan a ells com al públic en general. 

Tot i que l’Orquesta com a tal  es va formalitzar l’any 2016 de la mà del seu director titular, els seus membres ja s’habien reunit esporàdicament per concerts importants com la Sarsuela  “La verbena de la paloma” organitzada per Cor DaCapo, amb la col.laboració de la Associació Musical Ciutat de Benicarló (2015),  l’homenatge al mestre Feliu, organitzat pel Coro Gregoriano La Salle (2014) i tots els cursos de Pràctica Orquestral organitzats pel Conservatori (2007 a  2013).

Així l’O.C.B. neix per omplir un buit necessari en una societat tant cultural com la nostra i per reunir a la corda que des de fa uns trenta anys (primer a través de la Banda de Música i després del Conservatori), s’està generant a les nostres comarques. 

 
Juanvi G. 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here