El passat dissabte 9 de juny, a les 9 del matí, s’ha donat inici el Paratriatló Autonòmic a Benicarló, organitzat pel Club Triatló Basiliscus a la zona del passeig Manuel Azaña i platja del Morrongo de la nostra ciutat, amb un dia magnífic i intens d’activitat esportiva en què s’han anat mimat a tots els diferents atletes de les diferents categories escolars de la fase provincial dels JJDD-CV.

A la tarda i continuant amb aquesta activitat física en un marc immillorable com ha estat aquesta edició, s’ha desenvolupat l’Aquatló Autonòmic, no federats i relleus populars.

Finalment després de cada activitat, tant al matí, com a la tarda, han fet entrega de les medalles i trofeus per categories a cada un dels guanyadors per part del regidor d’esports: Carlos Flos, Dama del Club Basiliscus: Marisa Samper, reina, Dulcinea i Dames de les Festes de Benicarló.

Ampli reportatge fotogràfic realitzat per Juanvi Gellida en què podeu trobar tots els pòdiums i consultar les classificacions finals a la web: https://www.triatlocv.org

Juanvi G