NOTA DE PREMSA

  • La inversió ascendeix a 60.500 euros i inclou també actuacions al gosparc i al parc biosaludable

 

Vinaròs,23/11/2017

Vinaròs comptarà aviat amb un nou parc infantil al parc Camaraes. Aquest nou recinte, explica el regidor d’Obres i Serveis, Guillem Alsina, estarà delimitat per una tanca homologada, amb tres portes d’accés i paviment de seguretat de goma.

“És una inversió de 60.500 euros per renovar completament una zona situada entre dos centres escolars i la piscina de Maria Auxiliadora”, ha assenyalat Alsina, que ha afegit que també hi ha previstes actuacions per millorar les instal·lacions ja existents.

Concretament, ha explicat l’enginyer d’Obra Civil, Josep Miquel Forner, es col·locaran dues noves fonts adaptades per a mascotes i amb un sistema de drenatge sostenible com les que hi ha al parc de Fora Forat. D’altra banda, al gosparc es plantaran 25 moreres per oferir un espai amb ombra als usuaris i es donarà manteniment als aparells del parc biosaludable, sumant un element nou.

“Finalment es millorarà el paviment de les voreres, deixant l’àrea completament renovada i en òptimes condicions per al gaudi tant dels xiquets i xiquetes, com de la gent gran, esportistes i usuaris del gosparc que visiten habitualment  aquesta zona”, ha conclòs Alsina .