Després de dos anys, torna a Vinaròs el Circ Raluy Legacy per presentar el seu nou espectacle #THEMAGICFORMULA. Un espectacle que combina els ingredients clàssics del circ dels anys 30 amb les disciplines més innovadores, tot envoltat d’una carpa que ens transporta als anys daurats del circ.

Parlem amb Louisa Raluy, codirectora del Circ Raluy Legacy, 4a generació de la família i artista.

  • Raluy és un nom associat a l’espectacle, al circ de qualitat. Què ens trobem en entrar al Circ Raluy Legacy?

Entrar al Circ Raluy Legacy és com fer un viatge en el temps, és l’única manera de veure i viure com eren els circs a la seva època daurada, quan el circ competia amb la òpera i el teatre. Un circ original de principis del segle passat fusionat amb l’avantguardisme més actual.

  • Fusionar l’essència del circ amb l’avantguardisme més actual és una manera d’apropar el circ a totes les edats.

Exacte. Aquesta fusió permet tenir un espectacle molt transversal que agrada a tota mena de públic. Sempre diem que es tracta d’un espectacle per adults que cap nen hauria de perdre’s. Tant el format com la posada en escena fan que sigui un espectacle singular. Al Circ Raluy Legacy s’ha donat el fenomen “fan” i hem hagut de fer unes targetes de fidelització, donat que hi ha persones que ens veuen més de dues i tres vegades. 

  • Esteu de gira amb #THEMAGICFORMULA, perquè aquest nom i quins serien els ingredients d’aquesta fórmula màgica?

Es tracta d’un homenatge al Lluis Raluy, el meu pare. A banda de ser el pallasso de cara blanca i l’ànima mater del circ, té una passió secreta, les matemàtiques: de manera autodidàctica ha fet importants descobriments en l’àmbit dels nombres primers i ha publicat llibres amb aquestes teories, presentant els seus descobriments en conferències arreu del món.

#THEMAGICFORMULA reuneix tots els ingredients per esdevenir en una autèntica “fórmula màgica” Acrobàcies, màgia, humor, molt d’humor actual i  intel·ligent, música, llum, color, il·lusió, emoció, .. arriba a tots els públics i esdevé un espectacle de qualitat que permet viure el circ tal com era a principis del segle passat. Qui ha dit que les fórmules màgiques no existeixen?

  • Que es trobaran totes les famílies que vagin a veure #THE MAGICFORMULA? Pots avançar-nos alguna cosa.

Un espectacle de dues hores carregat de màgia, emoció i destresa. Veurem trucs i desaparicions, equilibris, contorsions, actuacions internacionals i úniques al món, vint-i-cinc artistes de més de quinze nacionalitats diferents  Una estona perfecte per deixar els problemes a l’entrada i gaudir d’un espectacle sorprenent i diferent.

El Circ Raluy Legacy estarà a la Plaça de Bous de Vinaròs, del 7 al 17 de novembre, les entrades es poden comprar a circoraluy.com o a les taquilles del circ.

Trio-Lipstick