ORGULL D’FP: INNOVACIÓ EDUCATIVA EN MAJÚSCULES

L’E-Seven, el cotxe ecològic del CIPFP Benicarló, ha aconseguit demostrar la seua eficiència energètica a Londres, en la competició internacional de la Shell Eco-marathon Europe 2018

? Repte superat! Excel·lent participació de l’Equip Solar-GT del Centre Integrat Públic d’FP Benicarló amb un consum energètic aconseguit de  57,1 km/kwh. Les avaries no han estat un obstacle i després de passar les estrictes revisions tècniques, el Solar- GT  ha aconseguit acabar la Shell Eco-Marathon Europe 2018 i posicionar-se en la 11a posició d’entre 21 equips participants de tota europa, en la categoria “Urban Concept” alimentat per bateria elèctrica. Cal destacar que el Solar-GT de Benicarló, ha estat l’únic equip participant  de la categoria, dels 9 equips espanyols que s’han presentat a la cita internacional.

L’ equip està integrat per l’alumnat del cicle de grau superior d’Energies Renovables del centre i  César Luna, professor de Sistemes Energètics i promotor del projecte d’innovació educativa que ha tingut per objecte dissenyar, construir i demostrar l’eficiència energètica d’un vehicle de baix consum.
En el Queen Elizabeth Olimpic Park de Londres del 2 al 8 de juliol es van donar cita 143 equips de 24 països, integrats per més de 3000 estudiants d’FP Superior i Universitats en la competició Shell Eco-marathon Europe.
 
L’enhorabona a l’equip Solar- GT pel seu esperit de superació, implicació i esforç i molta sort al professor César Luna en la seua nova destinació professional. Seguirem d’aprop els progressos de l’E-Seven, que de ben segur que aconseguirà.