Diumenge 09.06.2019 es va disputar la 24ª Travessia a la Platja del Fortí de Vinaròs, segona prova del III Trofeu d’Aigües Obertes Diputació de Castelló, i que constava de quatre distàncies diferents. 

La temperatura de  l’aigua, bastant freda, no invitava molt a nadar. 

A les 9.30 va començar la travessia de 3.400 m. on el CNB va tindre una molt bona representació amb un total de 15 participants. Cal destacar a les dos joves nadadores, Alicia Harris Maitane Lacalle  que varen ser 1ª i 2ª classificades en categoria aleví. Dani Sorlí, tercer en la categoria Màster A i Eva García, tercera en la categoria Màster B.

A les 10.15 va tindre lloc la prova de 1.000 m. on van nadar Bianca Ralea, Daniela Valdearcos i Juan Valdearcos, 2º classificat Màster C.

A les 12.00 es va donar la sortida a la prova de 500 m., categoria pre-benjamí i benjamí, on van participar 14 nadadors i nadadores del nostre club, acompanyats per Dani Sorli i Carla Cornelles, obtenint magnífics resultats. (Julia 2ª, Sara 3ª , Álvaro 1er i Jesús 3er )

Finalment es va fer la prova mes curta, 100 m., categoria promeses,  amb  5  participants del club (Neus 1ª i Alejandra 3ª).

Participants prova 3400 m.                               

Miguel Febrer, Jordi Curto, Dani Sorli, Alicia Harris, Ramsés Gavidia, Javier Roca, Maitane Lacalle , Jose Luis Beltran, Arturo Segarra, Jaime Ibáñez, Eva Garcia, Jose Luis Alcaraz, Carlos Harris, Fernando Arnau, Pau Herrero.