• Olivia McCullach es va alçar amb el primer premi en la categoria infantil-juvenil

 


Pascual Gimeno Montalar ha resultat guanyador del III Concurs de Pintura Ràpida de Sant Jordi.

El jurat -presidit per l’alcalde, Iván Sánchez, i integrat per  Román Doménech,  García Bel i Mariola Nos- van decidir atorgar el primer premi de la categoria principal al pintor de Museros (València) per la seua obra i van valorar aspectes com “la tècnica, la immediatesa, l’enfocament i el tractament del color, està molt ben resolt”, van apuntar.


En la mateixa categoria, Miguel Carlos Montesinos Aragonés, de la Vall d’Uixó,  va obtindre el segon premi.

La jove artista Olivia McCullach Zampalo, d’Irlanda, va aportar el caràcter internacional al certamen i es va alçar amb el primer premi en la categoria Infantil-Juvenil amb un dibuix “molt fresc i de perfecta composició”, va destacar el jurat.

La temàtica triada va ser “Paisatges urbans circumscrits en el municipi de Sant Jordi” i els premis estaven dotats amb 600 euros i un trofeu per al guanyador en la categoria principal; 200 euros per al segon classificat, i, material de pintura valorat en 80 euros i un trofeu per al guanyador de la categoria infantil-juvenil.

Els membres del jurat  van destacar la gran qualitat de les obres presentades a concurs, “és un honor ser jurat, però també és un compromís perquè és complicat dirimir un veredicte quan hi ha tan bon nivell”.

Per part seua, l’alcalde, va agrair a Forés Disseny “la seua implicació en el foment de la cultura” i va avançar que, en pròximes convocatòries s’augmentarà la dotació econòmica dels premis per a incentivar la participació.

 

———————————–