Patrocinador i col·laboradors celebren el 26 aniversari de Vinaròs News

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • El passat divendres 13 de gener a la nit, en un cèntric restaurant del municipi de Vinaròs, un grup de 26 col·laboradors i patrocinadors del Vinaròs News, van recuperar la tradicional retrobar-se cada any el segon divendres de gener, costum interrompuda durant la pandèmia de la COVID 19.

Després que el 25 aniversari que es va celebrar el passat 15 de juliol, més tard del que pertocava i ja quan el covid-19 estava minvant, ara ha sigut la retrobada en la data habitual.

El millor de la nit, va ser la sorpresa que tenia preparada Pablo Castell, responsable de Castell Impressors, el qual després d’unes quantes hores de cavil·lar idees enginyoses i divertides, va oferir una gran «performance» d’un hipotètic futur del Vinaròs News que va arrancar moltes rialles.

Després i ja més seriosament, durant l’habitual parlament, el coordinador va voler destacar els qui venien per primera vegada a la trobada i els qui han sigut i són ànima màter de la revista.

Agraïments especials per als qui «s’han espolsat la perea d’haver d’agafar el cotxe i desplaçar-se des d’un altre poble com Alcanar, les Cases d’Alcanar, Benicarló, Amposta, Canet i Alcanyís». Va comentar també que ha augmentat el seguiment de la revista per les xarxes socials, com facebook, twitter i el canal de vídeos del youtube, mentre que ha baixat per correu electrònic. Va acabar tot amb les clàssiques fotos de grup i el desig de retrobar-se tots el segon divendres de gener de 2024.

IMG_3149
IMG_3148
IMG_3147
portada

Explora más

Vinaros
1:50 am, April 24, 2024
temperature icon 10°C
L: 8° H: 10°
Feels like 5.01 °C algo de nubes
Humidity 56 %
Pressure1016 mb
Wind 54 Km/h