NOTA DE PREMSA

 

  • La portaveu socialista, Isabel Esbrí, denúncia que el contracte té altres dos anys de vigència que elevaran la despesa a 51.000 euros 

L’Ajuntament de Peníscola gasta 12.800 euros a l’any en un vehicle tipus bugui destinat a la Policia Local que a penes s’usa. La portaveu del Grup Municipal Socialista, Isabel Esbrí, denúncia que fa ara dos anys es va signar un contracte de renting vigent fins a 2021 “per a un bugui destinat a la Policia Local que només s’ha usat un parell de vegades”. 

Esbrí lamenta que “fins al moment ja s’hagen gastat més de 25.000 euros i, com encara queden dos anys de contracte, els veïns i veïnes de Peníscola acabarem pagant amb els nostres impostos 51.000 euros per a un vehicle que no respon a les necessitats policials”. 

La portaveu socialista responsabilitza al PP, amb l’alcalde al capdavant, “de malgastar els diners públics i, sobretot, de no destinar aquests 51.000 euros totals a material o equipament realment útil per a la labor policial i que permetera millorar el servei públic que presta la Policia Local a la ciutadania”. 

“Ens trobem amb un bugui aparcat i que acumula pols per la deixadesa del Govern local. És un clar exemple de mala gestió i de falta de control sobre els diners de tots els peniscolans i peniscolanes”, subratlla la regidora socialista. 

Esbrí recorda que el programa electoral socialista plantejava més d’una desena de mesures per a millorar la seguretat i el transport a Peníscola, com la millora de la coordinació policial o l’impuls a un Programa de Proximitat de la Policia Local que ajude a difondre les tasques que ve desenvolupant i fomente la col·laboració ciutadana. “Les polítiques de seguretat pública són essencials per a garantir la convivència i millorar la qualitat de vida col·lectiva pel que ens mereixem un govern que es prenga de debò les demandes policials i planifique les inversions en funció d’aquestes necessitats”, defensa la portaveu socialista, Isabel Esbrí.