•  Pots plorar perquè s’ha anat, o pots somriure perquè ha viscut.
  • Pots tancar els ulls i mirar el més profund perquè torni, o pots obrir-los i veure tot el que ha deixat. El cor pot estar buit perquè no el pots veure o pot estar ple de l’amor que amb el vau compartir.
  • Pots plorar, tancar la teva ment, sentir el buit i donar l’esquena, o pots fer el que a ell li agradaria: SOMRIURE, OBRIR ELS ULLS, AMAR i SEGUIR.


La matinada del passat divendres 9 novembre, ens deixava Pere Bauzà Arlandes, després d’una curta malaltia.

Benicarló despertava amb la trista notícia. També a l’IES Ramon Cid, del qual Pere ha estat un gran professor, amic i al que segur sempre seguirà estant present.

Pere, era persona molt compromesa amb la “Tossa, la Tinença i …”, sempre envoltat d’una vida naturalista com a ell li agradava en el seu estil de vida.

Com molt bé han dit en les seves boniques i emotives paraules amics, companys, filla i esposa, que han llegit i s’han escoltat al hall del Tanatori REMSA, al costat del seu cos sense vida envoltat de flors blanques, al mig dia de dissabte, 10 de novembre a Benicarló.

Pere ha estat una gran persona que s’ha anat massa aviat, amb tan sols 61 anys d’edat; preocupat perquè deixava al seu pare, a la seva esposa Sacra, la seva filla Cristina, familiars, amics i companys.

Mi més sincer condol en aquests moments de tanta tristesa per un pare, esposa, filla, familiars i amics …

 
 
Juanvi G.  

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here