NOTA DE PREMSA

 

  • El portaveu socialista anima al líder dels populars a la Diputació, Vicent Sales, a posar ordre en el seu grup al ser, una vegada més, desautoritzat pels seus companys

El portaveu socialista a la Diputació de Castelló, Santi Pérez, s’ha mostrat “sorprés” per les últimes declaracions del diputat del Partit Popular Salvador Aguilella en les que acusa el president José Martí de silenciar l’oposició. Pérez ha recordat que, aquest mateix dijous, el portaveu del grup popular, Vicent Sales, es va mostrar favorable a eliminar les mocions del pròxim ple extraordinari del dia 7 “per l’excepcionalitat de l’ocasió”. Santi Pérez veu en aquestes declaracions “una mostra més de la mediocritat de l’estratègia política del Partit Popular provincial, basada en les mentides” i s’ha preguntat si Salvador Aguilella és un “vers lliure” dins del PP. Dirigint-se directament al portaveu popular, Pérez l’ha exhortat a “desautoritzar les paraules del seu company per mentir i per no respectar les decisions que es prenen en els òrgans col·legiats”. “És necessari que pose ordre en les seues files, no és la primera vegada que dirigents populars el desautoritzen a la recerca d’un titular de premsa”, ha afegit.

Al mateix temps, Pérez ha criticat “la falta de talant polític” del diputat popular Salvador Aguilella, que “de forma reiterada posa sobre la taula i exigeix que invertim en les persones els 50 milions de romanents -en realitat són quasi 43, menteix una vegada més- quan sap que per llei no podem”: “Sembla ser que Salvador Aguilella no recorda que és el màxim responsable de, que hui, la Diputació de Castelló, estiga sota la tutela del Ministeri d’Hisenda a través d’un pla econòmic-financer per la nefasta gestió econòmica que va portar a terme quan ell mateix era diputat d’Hisenda, ni tampoc no deu recordar que és aquest mateix instrument el que impedeix que puguem gastar aquests diners en el que creiem convenient”.

“O només busca presència a les pàgines dels diaris o, per a haver sigut diputat d’Hisenda, no es coneix ni la pròpia legislació”, ha sentenciat.