El PP de Benicarló ha denunciat que l’Ajuntament de Benicarló encara deu factures de l’any passat per un valor superior a 700.000€.

Els populars també critiquen que els professors de la UNED tampoc han cobrat el primer trimestre de 2017. Per al portaveu del PP, Juan Antonio Mañá, este retard en el pagament és una mostra més de la falta de gestió de l’equip de govern tripartit.

 

El portaveu del PP benicarlando, Juan Antonio Mañá, ha criticat quel’Ajuntament de Benicarló deu encara factures del 2016 a proveïdors, factures que s’han quedat al calaix sense pagar i que pugen a més de 700.000€. Moltes d’estes factures s’han de pagar a empreses menudes i autònoms. Sembla mentida que no hagen gestionat les factures de l’any passat per a pagar-los”.

 

Però al costat d’este retard en el pagament a proveïdors que van prestar els seus serveis el 2016, Mañá, també ha assenyalat que “els professors de la UNED no han cobrat tampoc encara el primer trimestre de 2017. Estem a finals de juny, si no han cobrat el primer trimestre, ens preguntem quan cobraran el segon? Sembla que portaran el mateix camí. A més, ens consten les queixes constants, tan dels professors de la UNED com de les empreses i autònoms que no han cobrat pels seues serveis”. Finalment, el portaveu del PP ha volgut ressaltar: “Que l’equip de govern que encapçala, Xaro Miralles, es dedique a gestionar d’una vegada, ja que esta falta de gestió ja s’està convertint en un distintiu del seu nou estil de governar”.