NOTA DE PREMSA

  • Aquesta es durà a terme al Centre de Coneixement Vinalab el 14 de març, a partir de les 9:45 hores.

 

Vinaròs, 07/03/2018

La regidora d’Ocupació, Maria Cano, ha presentat avui la programació detallada de la jornada Emprenem en femení, que es durà a terme el 14 de març al Centre de Coneixement Vinalab en el marc de les activitats commemoratives del Dia de la Dona.

“L’any passat ja vam dur a terme les primeres jornades i va ser una molt bona experiència, pel que crec que és una activitat que ha vingut per quedar-se”, ha comentat Cano, abans de passar a detallar quines són les ponents d’aquest any.

La recepció de les assistents començarà a les 9:45 hores i a les 10:00 la regidora inaugurarà formalment les jornades. A les 10:15 hores està prevista la primera xerrada, a càrrec d’Ángela Pita, de la Federació Valenciana de Cooperatives de Treball Associat (FEVECTA).

Posteriorment i després d’una pausa per a cafè, a les 11:15 hores hi haurà un panell d’experiències amb quatre dones emprenedores: Katia Araque, de Tossalcoop, Raquel Esteller, de Agroiteaf, Patricia Jaen, de Patricia Jaen Fotografia, i Mau de la Cruz, de Estudio Web Doce.

La jornada conclourà al migdia amb un torn de preguntes i intercanvi de visions i experiències amb els assistents. “Animo a tots, dones i homes, a que assisteixin a aquesta activitat que està oberta a tothom i és completament gratuïta”, ha indicat finalment Cano.