Presentació a Benicarló de la novel·la “El llarg camí del Sol” de Conxa Solans

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Amb un bon ambient cultural es va presentar, dimarts 2 d’agost a Benicarló, l’obra editada enguany per Editorial Antinea “El llarg camí del Sol” dins ja del calorós agost, però gaudint de les còmodes instal·lacions de la nova biblioteca.

Va iniciar l’acte el regidor de cultura Pedro Manchón, agraint la visita a la biblioteca Manel Garcia i Grau i destacant la necessitat de gaudir d’aquesta, dins del compromís que té Benicarló amb la cultura.

Va continuar la mateixa autora amb una presentació “a l’americana” llegint alguns paràgrafs de la seua novel·la i explicant el procés creatiu, com el contacte amb un amic periodista i la visita al Líban l’havia inspirat, així com la visió femenina, tant de les seues novel·les com de les seues protagonistes, però destacant la seua capacitat com a autora per a ficar-se també dins d’un rol masculí.

Finalment Solans va contestar preguntes de les assistents, va donar pinzellades de la seua propera obra, en castellà i ambientada en l’època de Carlos V i també va cedir exemplars d’una obra seua anterior perquè la biblioteca els donés a un club de lectura local.

L’editorial Antinea també va aprofitar per a fer entrega de 25 llibres a la biblioteca, com a donació en agraïment als lectors benicarlandos, per la seua aposta a la lectura i fidelitat a 7dies actualitat de Benicarló, la revista que també edita Antinea.

Font: 7 dies

Explora más

Vinaròs,ES
5:34 pm, September 19, 2022
temperature icon 27°C
L: 27° H: 28°
Feels like 28.31 °C nubes dispersas
Humidity 67 %
Pressure1014 mb
Wind 17 Km/h