• El regidor de Festes i Promoció de la Ciutat, Marc Albella, ha presentat este matí la programació de “Ànimes”, per celebrar Tots Sants i Halloween.

Amb el lema “On tradició i modernitat es donen la mà”, la programació tindrà lloc els dies 29, 30 i 31 d‘octubre.

Dimarts a partir de les 19.30 hores hi haurà animació juvenil terrorífica pels carrers comercials a càrrec del Gimnàs Gentsana, i a les 20.30 hores un passeig històric guiat pels espais funeraris a la nostra ciutat, organitzada per Amics de Vinaròs.

Dimecres a partir de les 18 hores l’animació infantil es dedicarà ala Castanyada i es farà al mercat municipal, també a càrrec de Gentsana, mentre pels carrers comercials a la mateixa hora hi haurà animació juvenil terrorífica a càrrec de Locura. Gentsana repetirà aquest tipus d’animació a les 19.30 hores. A les 20.30 hores hi haurà un altre passeig històric guiat, en este cas amb el títol “El cmenteri de Vinaròs a la llum de les espelmes”.

I dijous 31 a partir de les 18 hores hi haurà més animació terrorífica a càrrec de Locura, una altra de “Move of Soul” i ales 20 hores “Castaween” a càrrec dels Nanos i gegants. A partir de les 21 hores està prevista una lectura dramatitzada sobre els assassinats del carrer de la Morgue i altres relats extraordinaris d’Edgar Allan Poe que organitza l’Aula de Teatre.

El cementeri estarà obert aquests dies de 9 a 20 hores.