• El regidor d’Interès Turístic i Promoció de la Ciutat, Marc Albella, ha presentat este matí les iniciatives gastronòmiques que es duran a terme durant els mesos de setembre i octubre: les “Jornades del Ranxo Mariner”, i “Vinaròs de tapa en tapa”. 

En el cas de les Jornades del Ranxo Mariner, compleixen la seva desena edició i tindran lloc del 18 de setembre al 18 d’octubre. Participen un total de set establiments de la localitat (Bergantín, La Isla, Casa Lina, Nou Parada, Rafel lo Cristalero, Teruel i Vinya d’Alòs), que oferiran un menú amb diversos entrants, un plat principal a escollir, postres, beguda i cafè a un preu de 28 euros IVA inclòs.  

Amb motiu d’aquestes jornades l’Ajuntament ofereix com activitat complementària una visita guiada (els dies 26 de setembre i 10 d’octubre) amb el nom “Vermuts de mar” per a explorar, amb el fil conductor d’un aperitiu, la història i cultura més genuïna pels escenaris mariners de Vinaròs.

El segon esdeveniment gastronòmic és “Vinaròs de tapa en tapa”, que tindrà lloc del 18 de setembre al 4 d’octubre. En aquesta edició participen 27 establiments de la localitat amb tapes molt diverses al preu únic de 3 euros amb cervesa inclosa.

“Són temps difícils per al sector de l’hostaleria i no volíem deixar passar l’oportunitat de celebrar aquests esdeveniments gastronòmics i dinamitzar el sector, sempre repectant les mesures de prevenció contra el Covid-19”, ha conclòs Albella.

Enguany l’ajuntament ha reduït les impressions en paper del material promocional, segons ha destacat el regidor.  

Les visites es faran el 26 de setembre i 10 d’octubre, el preu és de 6€ i les reserves es poden fer a través de la Tourist Info o des de la pàgina web www.turisme.vinaros.es.