L’acte de lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló, aquest dissabte, comptarà amb la presència del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i el president de les Corts Valencianes, Enric Morera. També hi seran presents els presidents de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i de l’Institut d’Estudis Catalans, a més del director de l’Institut Ramon Llull.

Benicarló viurà aquest dissabte l’acte de lliurament de la segona edició dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló, la culminació del projecte cultural més ambiciós de la ciutat. El president de la Generalitat, Ximo Puig, i el president de les Corts Valencianes, Enric Morera, han confirmat la seua presència a l’acte i al sopar posterior, una mostra del suport que les màximes institucions valencianes donen als Premis.

A l’acte assistiran també nombroses personalitats del món de la llengua i la cultura: la directora general de Cultura de la Generalitat Valenciana, Carmen Amoraga, el president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Ramon Ferrer, el president de l’Institut d’Estudis Catalans, Joandomènec Ros, o el director de l’Institut Ramon Llull, Manuel Forcano. L’escriptora Anna Moner, nomenada recentment Ambaixadora de la Lectura, també ha confirmat l’assistència a l’acte.

A més, hi seran els guanyadors dels premis i els jurats que han participat en aquesta segona edició, així com representants de les principals institucions i entitats que han donat suport als Premis: Ashland Chemical, IFF, Fundació Caixa Benicarló o Universitat Jaume I, entre d’altres.

L’acte oficial de lliurament estarà presentat per l’actor Francesc Anyó i comptarà amb la col·laboració del músic Borja Penalba. Com l’any passat, els guanyadors seran obsequiats amb una escultura dissenyada per l’escultor basc Iñaki Ruiz de Egino, una de les principals figures del panorama artístic internacional. La vetlada culminarà amb un sopar literari als jardins del Parador de Turisme.

Consulteu aquí tota la informació sobre la Setmana dels Premis Literaris.