El sènior masculí del CH Benicarló es desplaçarà a la localitat de Betxí, el dissabte, per aconseguir la segona victòria i poder situar-se en un possible 5é lloc en la classificació.

El dissabte a les 17 hores al pavelló Robert Fernández de Betxí, tindrà lloc l’encontre entre el SERIFRUIT-RURALNOSTRA HANDBOL BETXÍ – CH BENICARLÓ. Els benicarlandos arriben al partit amb la motivació de poder sumar la segona victòria consecutiva, després d’haver perdut els tres primers encontres. Per la seua part, els betxinencs buscaran sumar la victòria per no despenjar-se de la classificació.

Els dos equips compten amb 2 a la classificació lliguera. Els pupils de David Escura intentaran no repetir els errors de l’últim partit enfront l’Altura i que quasi fan que salte la sorpresa, en un partit que havien dominat des del minut 1. Aprofitant que el passat cap de setmana no jugaven, els tocava jornada de descans, han estat rectificant els errors comesos i intentaran tornar a jugar com havien anat fent: atacs amb molta circulació de pilota i una defensa forta que permet els contraatacs.

Mencionar que el Betxí la temporada passada estava a 2º Nacional, una categoria superior, i es un dels candidats a jugar la fase d’ascens. El partit és un dels clàssics de la província i de ben segur que la grada dels de la plana estarà de gom a gom per animar als seus jugadors.