• Cap de setmana molt intens el del CH Benicarló.

El dissabte jugaran tots els equips de les categories infantil i cadet, també ho farà el Sènior Femení enfront de l’Oliva a les 18:30 al poliesportiu de Benicarló. El diumenge ho faran el Juvenil Masculí i el Sènior Masculí enfront del Vinaròs al municipal vinarossenc. Pel matí, es celebrarà la VIIà edició del TORNEIG DE LA CARXOFA 2020 on participaran equips de tota la província, col·legis de Benicarló  i els equips del CH Benicarló, de les categories aleví i benjamí.

Durant tot el matí, el Pavelló Poliesportiu de Benicarló respirarà handbol per totes les pistes. Els més menuts i menudes de la província que practiquen l’handbol, disputaran partits des de les 10 del matí fins a les 13:30 on es realitzarà l’entrega de medalles. Una jornada on el CH Benicarló es volca amb l’esport i que promociona mitjançant l’handbol la carxofa de Benicarló.

A les 16 hores del diumenge tindrà lloc el derbi del Maestrat al Pavelló de Vinaròs.  El Sènior Masculí del CH Benicarló s’enfrontarà al  Sènior del CBm Vinaròs. Els vinarossencs arriben amb la moral pels núvols i motius no els falten, ja que estan invictes i són els líders de la categoria. De ben segur que buscaran seguir allí dalt per poder jugar la fase d’ascens. Però, els benicarlandos no ho posaran fàcil. Comptaran amb tots els efectius i aniran a donar la sorpresa i tornar amb els dos punts cap a Benicarló. Buscaran seguir la tendència de generar millor joc que es van veient a tots el partits disputats, i intentaran derrotar a un dels forts de la categoria com ja van fer amb el Marni.

El partit promet defenses fortes i atacs ràpids, a part de la ja habitual tensió que es viu a aquests enfrontaments tan a la pista com a la grada, però que sols dura els 60 minuts del partit.