• Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV) i Esquerra Unida (EUPV) de Benicarló avancen en els seus contactes amb l’objectiu d’acudir junts a les pròximes eleccions municipals. De fet, ambdues formacions polítiques han arribat a un principi d’acord que anirà perfilant-se durant les pròximes setmanes.

NOTA DE PREMSA

La idea inicial en la qual ja es treballa és la de preparar una candidatura oberta també a persones independents de l’esquerra local i de l’àmbit valencianista. L’objectiu és elaborar una llista jove acompanyada de persones coneixedores i amb experiència en la política i el funcionament de les administracions locals.

En pròximes reunions continuaran filant les línies a seguir en el programa electoral, alhora que confeccionant la llista de components de la candidatura. També es valorarà la gestió d’aquests quatre anys al capdavant de la regidoria de Cultura i les propostes en altres de les àrees més importants de l’Ajuntament, com ara aquelles que afecten el nostre planejament urbanístic, la creació d’habitatges socials, la revitalització del comerç i del centre històric, la promoció econòmica i la reindustrialització de Benicarló, entre d’altres.

ERPV i EUPV demostren així la voluntat de sumar esforços en un moment en què també l’extrema dreta xenòfoba podria obtindre-hi representació. Cada vot d’esquerres serà imprescindible en 2019, per la qual cosa han acordat fomentar la integració d’altres forces municipals, dels seus militants, simpatitzants o de persones vinculades a aquestes amb la finalitat de continuar treballant en eixamplar un front d’unitat popular al País Valencià.

 

ERPV – EUPV Benicarló